Velika i lepo oblikovana zadnjica – simbol lepote i ženstvenosti

Sa Dženifer Lopez počinje jedna nova era, era velikih, lepih i zategnutih zadnjica. Žene sa nekim kilogramom viška su dočekale svojih pet minuta. Problem je samo što savremeni trendovi ne tolerišu ni najmanja odstupanja od aktuelnog ideala lepote. Višak kilograma nekako i može da prođe, ali nikako i opuštena i mlitava zadnjica.

Iskoristite svoje masne naslage

Odlična vest za sve one koji se žale na svoje viškove na trbuhu, butinama ili rukama je da sada te viškove mogu da iskoriste. Iskoristite svoje masno tkivo kako biste dobili guzu svojih snova. Transplantacija masnog tkiva iz jedne regije u predeo zadnjice više nije stvar naučne fantastike. Liposukcijom dobijena mast se koristi za podizanje i oblikovanje zadnjice kako bi se postigli željeni oblik i veličina. S obzirom da je zahvat izvršen korišćenjem sopstvenog masnog tkiva, rizik od pomeranja ili odbacivanja implanta je isključen.

Nakon ovog zahvata pacijent se brzo vraća svojim svakodnevnim aktivnostima i normalno može da sedi i leži. Intervenciju je ponekad potrebno ponoviti, jer organizam najčešće apsorbuje do 80% masnog tkiva. Naravno, proces liposukcije se ne ponavlja već samo proces ubrizgavanja filera.

Silikonski implanti

Pored transplantacije masnog tkiva, zadnjicu možete korigovati i ugradnjom silikonskih implanata. Silikonski implanti se mogu ugraditi ili ispod ili u sam veliki sedalni mišić. Implant se ubacuje kroz mali rez napravljen neposredno ispod trtične kosti, u donjem delu glutealne brazde. Pravi se samo jedan rez kroz koji se postavljaju oba implanta. Postavljanjem proteza ispod velikog glutealnog mišića ujedno se, zbog samog položaja implanta, vrši i zatezanje zadnjice.

Efekti su očigledni: veća, lepša i podignutija i atraktivnija zadnjica. Ovaj zahvat se obično radi kod pacijenata koji nemaju višak masti. Veličina silikonskih implanata zavisi od želje pacijenta, ali i od veličine karlice.

Proces oporavka nakon ugradnje silikonskih implanata je malo komplikovaniji. Šest nedelja nakon intervencije se savetuje spavanje na stomaku, sedenje je zabranjeno kao i bilo koji vid intenzivnije fizičke aktivnosti. Pacijentima se preporučuje nošenje specijalnih kompresivnih gaćica.

Ovom intervencijom se mogu rešiti problem asimetrične, spuštene i ravne zadnjice. Zahvaljujući napretku estetske hirurgije podignuta i zategnuta guza više nije san. Rešite se urođenih nedostataka, ili nedostataka nastalih procesom starenja ili gubitka težine. Na vama je samo da se opredelite za jednu od metoda.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com