Veće grudi – veće samopouzdanje

Izgledajte bolje i osećajte se bolje

Kao razlog za povećanje grudi naše pacijentkinje uvek navode želju za lepšim izgledom. Obično, pre nego što se odluče za povećanje grudi, dugo razmišljaju o tome da li su upravo veće grudi ono što im nedostaje da bi njihova figura izgledala zadovoljavajuće.

Nezadovoljstvo fizičkim izgledom nikada ne treba zanemarivati i gurati u drugi plan. Nagomilano nezadovoljstvo može da stvori komplekse sa kojima se kasnije veoma teško izboriti.

Gotovo sve pacijentkinje nakon intervencije ugradnje implantatima potvrđuju da je upravo ova estetska procedura dovela do toga da se osećaju ženstvenije, lepše i zadovoljnije. Nekada i mala promena drastično utiče na stav prema svom telu, izgledu i samopouzdanju.

Zanimljivo je to da su dame nakon uvećanja grudi zadovoljnije ne samo tim delom tela, već svojim kompletnim izgledom.

Donesite pravu odluku

Ukoliko vam vaša dečačka figura utiče na samopouzdanje, ograničava vas u odabiru garderobe, ili čini da se generalno ne osećate dobro u svojoj koži, onda vi jeste pravi kandidat za povećanje grudi. Razlog za ugradnju implantatima može biti i trudnoća i promena oblika i volumena grudi nakon dojenja, prirodna asimetrija grudi, ili opuštenost grudi kao posledica starenja.

Ukoliko ste previše opterećeni izgledom svojih grudi, najbolje bi bilo da nam se obretite i zakažete konsultacioni pregled kod Prof. dr Milana Jovanovića, koji će vam na osnovu svog iskustva pomoći da donesete pravu odluku.

Plašite se procedure

Iako znate da želite da promenite izgled svojih grudi, strah od same intervencije i njenih loših posledica vas blokira. Operacija uvećanja grudi je jedna od najčešćih estetskih operacija kod nas i u svetu, i izvodi se gotovo rutinski, tako da su vaši strahovi da će nešto da krene po zlu nepotrebni. Sama intervencija ne traje dugo i radi se u opštoj, ređe u lokalnoj anesteziji, i pacijentkinje jednu noć ostaju u bolnici a nakon toga odlaze kući.

Komplikacije su kao i kod svih hirurških intervencija moguće, ali ukoliko intervenciju radi najbolji stručni kadar i to koristeći najbolji materijal i opremu, na osnovu našeg iskustva mogućnost nastanka komplikacija se svodi na minimum.

Kada silikoni nisu rešenje za vas?

Estetska hirurgija nekada stvarno može da napravi čuda, ali i njeni dometi su ipak ograničeni. Promena izgleda može uticati na porast samopouzdanja, ali samo ukoliko je taj nedostatak koji želite da popravite je izvor vašeg nezadovoljstva. Često se iza tog osećaja krije niz problema, a izgled vaših grudi je samo jedan od njih. U ovom slučaju estetska hirurgija nije rešenje za vas.

Ukoliko sami ne možete da odredite u koju grupu spadate, najbolje bi bilo da zakažete pregled i sa Prof. dr Milanom Jovanovićem popričate o svojim željama i ciljevima, a on će vam na osnovu svog ogromnog znanja i iskustva reći da li su to i vaše realne mogućnosti.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com