Organizovanje keteringa za dogadjaje sa temom u Zagrebu

Događaji sa keteringom uvek trebaju pružiti izvanrednu hranu i uslugu, ali im trebaju i malo uzbzđenja i drame. Zato je odabir teme za događaj sve popularniji. Tematizovana žurka može prebaciti prisutne goste u sasvim drugu dimenziju, drugo vreme i prostor, dalje od dosadnog i običnog sveta. Takve žurke stvaraju magični prostor fantazije i zabave. Katereri imaju šansu da pokažu svoju veštinu i umeće priređujući jedinstvene tematizovane događaje za svoje klijente.

Dobro se pripremite

Pre planiranja tematizovanog događaja morate znati razlog za organizovanje događaja i ko će sve njemu prisustvovati. Demografske odlike (starost, pol, visina primanja, etnička pripadnost, itd), kao i psihografske odlike (način života) zvanica utiče na to šta bi bilo prikladno.

Mlada želi savršeno vjenčanje u Zagrebu i ako je u pitanju na primer svatba u Zagrebu koje će zauvek pamtiti; planer mitinga želi spektakularnu završnicu kojom će oduševiti učesnike konvencije; korporacija želi da impresionira trenutne i potencijalne buduće klijente.

Neki učesnici vam možda neće moći reći šta su jeli jučerašnjeg dana. Međutim, ono čega će se zasigurno sećati, nekad i dugi niz godina, su kreativne teme, jedinstvene prezentacije i neverovatne zabave. Tematizovani događaji stvaraju uspomene.

Tematizovane žurke su godađaji koji povezuju:

– Kreativnost
– Hranu
– Piće
– Zabavu
– Dekoraciju
– Aktivnosti

Elementi događaja uključuju:

– Zabavu
– Ukus
– Uzbuđenje
– Akciju
– Boje
– Zvuk
– Predstavu
– Iznenađenja

Katerer treba da teži da uključi svih pet čula: dodir, vid, sluh, miris i ukus. Ključ je uključiti i opčiniti goste. Gosti vole interaktivne događaje. Kako su teme ograničene samo vašom maštom (i nekada budžetom), ovaj tip događaja pruža odličnu priliku da pokažete svoju kreativnost i stil.

U skorije vreme se javio trend organizovanja događaja sa temom fokusa na regionalnu hranu i sezonske odlike. Između ostalog, ovo potiče i od zelenih pokreta koji propagiraju korišćenje lokalnih resursa i samoodrživog načina života.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com