Kada velike grudi postaju problem?

Dok su nekim ženama velike grudi san, drugima su noćna mora. Iako to ženama sa malim grudima, koje celoga života maštaju o bujnijem poprsju, zvuči nemoguće – velike grudi nekada stvarno mogu predstavljati ozbiljan problem. To najbolje znaju dame sa izrazito velikim grudima, kojima upravo one predstavljaju zdravstveni, a i estetski problem.

Bol u vratu, ramenima, kičmi

Žene sa velikim dojkama konstantno na svojim leđima nose dodatno opterećenje. Ako ih ne razumete, probajte celog dana da se krećete sa pet kilograma teškim rancem. Upravo se tako osećaju žene bujnijeg poprsja. Kao posledica tog celodnevnog tegljenja, javlja se bol u predelu vrata, ramena i kičme. Ukoliko ne vežbate leđne mišiće, ovaj teret će uticati i na vaše pravilno držanje, a samim tim i na celu figuru.

Znojenje u predelu grudi

Zimi se ovaj problem lakše rešava, dok vam leti može zadati brojne neprilike. Dok ženama sa malim grudima to ni ne pada na pamet, vi se borite sa svojim flekama od znoja, menjate i do tri brushaltera i majice dnevno, a odabir boja vam je sveden na dve, i to one na kojima se fleke od znoja najmanje vide.

Ne mogu da nađem odgovarajući grudnjak

Potraga za brushalterom je za vas noćna mora. Kako to često biva – uz veliki broj korpe ne ide i mali obim leđa; kao da žene sitnije građe ne mogu imati veće grudi, i tako se agonija i potraga nastavljaju. Ako i nađete odgovarajuću veličinu grudnjaka, pa još uz to i vaš obim leđa, onda taj brushalter najčešće ima bretele nalik na grudnjak vaše bake. Seksi donji veš je za vas samo pusta želja.

Spavanje na stomaku

Ovo je za dame sa velikim grudima nemoguća misija. One su poslednji put spavale na stomaku u tinejdžerskim danima, dok grudi još nisu ni počele da im rastu.

Bavljenje fizičkim aktivnostima

Odlazak u teretanu ili na trčanje zahteva kompleksnu pripremu. Oblačite jedan, pa drugi sportski grudnjak i opet ne uspevate da obuzdate svoje grudi u potpunosti. Ponekada to skakutanje u toku treninga može da bude i prilično bolno i neprijatno.

Izgledate provokativno i onda kada to ne želite

Iako vam nije namera, svaki odevni predmet koji obučete na vama izgleda provokativno… i seksi. Što možda i nije toliko loše, u čemu bi se sa nama složili svi muškarci. Međutim, vi nekada jednostavno želite da baš toga dana, baš za taj poslovni sastanak, vaše grudi ne budu u centru pažnje. Česta je pojava da se žene sa velikim grudima ne doživljavaju dovoljno ozbiljno, što nekada stvarno može da iritira vlasnice bogatog poprsja.

Izgledate kao da ste u drugom stanju

Drugo stanje je divan period za svaku ženu, ali samo ako ste stvarno u njemu. Žene velikih grudi u uskim majicama mogu delovati provokativno, dok u širokim vrlo često izgledaju – trudno.

Treba napomenuti da velike grudi ne predstavljaju samo ženski problem. Sa njim se suočavaju i muškarci, bilo zbog prekomerne težine, bilo zbog hormonskih poremećaja koji dovode do ginekomastije (rasta dojki kod muškaraca).

Ako ste se pronašli u nekom od ovih primera, i ako vas ovi problemi zaista muče, vi ste pravi kandidat za smanjenje dojki. Taj zahvat svakako možete raditi kod proverenog hirurga.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com