Formula za uspešnu vezu sa devojkom

Živimo u pomalo ludačkom vremenu gde se sve teže nalazi normalna osoba-devojka za vezu i neku ozbiljniju priču. I pored toga, ukoliko ste uporni i znate kakve devojke tražite, možete naći neku koja će vam se svideti kako fizički tako i psihički, pa da se povežete i imate zajednička interesovanja.

Da biste normalno funkcionisali u vezi potrebno je da znate nekoliko najbitnijih stvari koje čine uspešnu vezu koja će trajati duže vremena.

Koje su to bitne stvari za uspešnu vezu?

– Dobra komunikacija. Morate da se dobro razumete, da imate razumevanja jedno za drugo, da sve pričate medjusobno i da se poštujete. Još je bolje ukoliko imate zajednička interesovanja i dosta tema za koje imate slične stavove i razmišljanja.

– Zajedničko društvo. Mnogo je dobro ukoliko imate zajedničke prijatelje i društvo sa kojim možete izaći na večere, ručkove, klubove, kafane i generalno u zajednički provod. Na taj način ćete razbiti monotoniju u vezi i dodatno je začiniti radeći neke nesvkadišnje stvari. Potrebno je povremeno začiniti stvari, razbiti klasičnu rutinu i provoditi neko vreme sa još nekim druim ljudima, pogotovo ako su to zajednički prijatelji koji odgovaraju i vama a i devojci.

– Dobar sex. Iako mnogi ovaj segemnt zapostavljaju, džaba sva dobra komunikacija, razumevanje, tolerancija i zajedničko društvo ako vam je sex loš. Ako sex nije dobar, veza će pre ili kasnije morati da pukne. Osim u slučaju ako niste neki punišić koji ima mnogo para, pa vas onda devojka drži pored sebe samo da bi vas koristila zbog novca. U suprotnom ćete morati da se potrudite da pružite devojci nezaboravno iskustvo u krevetu, i to ne samo jednom već konstantno i to više puta. Da bi svoju devojku zadovoljili u krevetu, morate biti iskusni, da otkrijete šta ona voli, šta je pali i da naravno nemate problema sa potencijom. Ukoliko slučajno imate problema sa njom, onda možete da nabavite sebi pilule za potenciju. Na taj načn ćete onda i to rešiti i ostaje vam samo da se potrudite da devojci pružite nezaboravno iskustvo u krevetu.

Ovo su generalno gledano 3 najbitnije stvari za uspešnu vezu, a vi procenite u vašem slučaju šta vam je još jako bitno pa se time vodite u vašoh vezi.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com