10 poznatih ličnosti koje su se odlučile za operaciju nosa

Da li su poznati oduvek izgledali tako dobro kao što danas izgledaju ili iza njihovih savršenih lica i tela stoje ruke stručnog i najboljeg plastičnog hirurga? Dok jedni broj intervencija koji su uradili na svom telu ne žele da otkriju, drugi bez problema otkrivaju šta su radili na sebi.

Neke intervencije je lako sakriti garderobom, a promenu opravdati upornim i mukotrpnim vežbanjem u teretani. Sa druge strani, neke promene, kao što je promena oblika nosa, jednostavno je nemoguće sakriti.

Kako su operacije odlično urađene, ni sami nikada ne biste naslutili da je neka od poznatih ličnosti izgledala drugačije ranije. Uglavnom se radi o malim korekcijama nosa koje su vidljive samo ukoliko se uporede slike pre i posle intervencije.

Pa da vidimo ko se sve odlučio za operaciju nosa:

Nikol Kidman ima savršeni, mali prćasti nos. Iako joj nos ni pre operacije nije izgledao znatno drugačije, Nikol se odlučila da ga dodatno preoblikuje. Ovo je jedna od intervencija koje glumica nije potvrdila, ali mnogi misle da se iza njenog nosa krije odličan plastični hirurg.

Dženifer Grej je svoj nos operisala pošto je postala poznata. U filmu Dirty Dancing, sa kojim je stekla svetsku slavu, prepoznatljiva je kako po svojoj frizuri, tako i po svom nosu. Operacija nosa je potpuno izmenila izgled njenog lica, a glumica sama u šali tvrdi kako joj je upravo ona uništila karijeru jer nakon obavljene intervencije niko nije mogao da je prepozna.

Bijonse poriče da je radila operaciju nosa, ali ako pogledamo njene slike iz perioda kada je pevala u grupi Destiny′s Child, primetićemo drastičnu razliku u odnosu na njen nos danas. Mnogi estetski hirurzi, nasuprot njenim demantima, tvrde da njen nos danas izgleda tanje, kraće i definisanije.

Iako je Tom Kruz zvanično izjavio da nikada neće raditi nikakve estetske operacije na svom telu, njegov nos ne ide tome u prilog. On se čak dva puta smanjivao tokom Kruzove karijere, ali zvaničnu potvrdu da je radio operaciju nosa, nikada nije dao.

Kira Najtli je imala preširok nos za svoje lice. Posle operacije nosa, dobila je uži nos koji se mnogo bolje uklapa u celokupnu fizionomiju lica i daje mu prefinjen izgled.

Kejt Mos je jedna od poznatih ličnosti koja neće da prizna da je za izgled njenog nosa zadužena estetska hirurgija. Ukoliko uporedimo slike mlade Kejt i današnje Kejt, sasvim će nam biti jasno da se radio o operaciji nosa. Njen nos danas izgleda mnogo tanje nego što je izgledao u njenim tinejdžerskim danima.

Kameron Dijaz je priznala da je radila operaciju nosa tj. rinoplastiku i to iz zdravstvenih razloga. Naime, glumica je 2003. godine povredila nos na surfovanju i od tada je imala problema sa disanjem. Do 2006. je trpela posledice pada, a onda se odlučila za operaciju.

Poznati muzičar Ozi Ozborn je jedan od retkih koji je priznao da je radio operaciju nosa. Rekao je da je paralelno uradio i zatezanje lica što je veoma dobro uticalo na njega i dalo mu osećaj samopouzdanja.

Britni Spirs nikada nije potvrdila da je smanjivala svoj nos, što je prilično očigledno ako uporedite njene slike sa početka karijere i sada.

I za kraj jedna zvezda za koju nema sumnje da je radila više operacija nosa – Majkl Džekson. Pored mnogobrojnih drugih intervencija, Majkl je uradio toliko intervencija na nosu da je nos gotovo nestao sa njegovog lica.

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com